دارچین ستاره ای به عنوان یک ادویه غذایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما به دلیل خواص ضد باکتریایی و دارویی، می توان از آن در فرآوری، پزشکی و کشاورزی نیز استفاده کرد.
کلمه “دارچین” می تواند به گیاه، مواد فرآوری شده یا یک عصاره اشاره داشته باشد.
گاهی به صورت ماده و گاهی به صورت مخلوط یا ترکیب یا گروه استفاده می شود.
این مقاله به بررسی اثربخشی اشکال مختلف دارچین برای کنترل بیماریها و آفات گیاهی در محصولات زراعی و در زمان نگهداری میوهها و سبزیجات میپردازد.
دارچین لوله ای معطر عمدتاً به عنوان دافع آفات عمل می کند، اگرچه در دوزهای بالاتر اثر بیوسیدال دارد و از تخم گذاری جلوگیری می کند.
دارچین و ترکیبات آن به طور موثری از رشد باکتری ها و قارچ ها جلوگیری می کند و اثرات فیتوتوکسیک دارچین آن را به یک علف کش احتمالی تبدیل می کند.
این مقاله کاربرد عملی گسترده دارچین را برای اهداف مختلف، عمدتاً در کشاورزی، ارائه میکند دارچین به عنوان یک ماده اساسی با پتانسیل محافظتی کاندید تاییدیه است.
به طور خاص، می توان آن را در کشاورزی ارگانیک به عنوان یک جایگزین امیدوارکننده برای آفت کش های شیمیایی برای استفاده در حفاظت از گیاهان، به ویژه در درمان های پیشگیرانه استفاده کرد.
استفاده از محصولات طبیعی مطابق با محدودیت استفاده از آفت کش های شیمیایی و اصول قرارداد سبز اتحادیه اروپا است.
دارچین کیش، گونه ای از خانواده Lauraceae، درختی همیشه سبز در مناطق استوایی است که به طور گسترده در پزشکی استفاده می شود و کاربردهای متنوعی در سراسر جهان دارد.
این کلمه در اواخر قرن چهاردهم توسط انگلیسی به عنوان یک واژه امانتی از فرانسوی قدیم «cinnamone» پذیرفته شد، که در اصطلاح از لاتین از طریق کلمه یونانی-فینیقی «kinnamomon» آمده و گمان میرود از سامی باشد.
عبری «کینامون». اولین ظهور این کلمه به صورت چاپی به سال 1430 در “سقوط شاهزاده ها” اثر جان لیدگیت بوچاس بازمی گردد.
دارچین حاوی منگنز، آهن، فیبر غذایی و کلسیم است.
مشتقاتی مانند سینامالدئید (CNAD)، اسید سینامیک، سینامات و بسیاری از مواد دیگر مانند پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها با خواص ضد التهابی، ضد دیابتی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دارد.
چندین گزارش خواص بی شماری دارچین را به شکل پوست و پودر پوست نشان داده اند.
روغنهای ضروری و ترکیبات فنلی دارچین لوله ای به سلامت انسان کمک میکنند.
مطالعات اخیراً تأثیر مثبت دارچین را در درمان بیماری آلزایمر، دیابت، آرتریت و تصلب شرایین نشان دادهاند.
- منابع:
- تبلیغات: