مواد غذایی را در سینی صاف تا زمانی که منجمد شود، منجمد کنید، قرار دادن کیسه های فریزر پر شده روی یک سطح صاف در فریزر خود، مانند یک تابه فلزی، مفید است.
کیسه فریزر گلرنگ را تا زمان یخ زدن روی هم قرار ندهید تا سریعتر یخ بزنند.
پس از اینکه کیسه ها به صورت جامد منجمد شدند، کیسه ها را می توان از ماهیتابه خارج کرد و مستقیماً در قفسه فریزر روی هم قرار داد یا آنها را روی لبه خود بچرخانید و به صورت عمودی ذخیره کنید.
این ایده مخصوصاً هنگام یخ زدن غذاهای مایع مانند سوپ و خورش، ایده خوبی است.
غذاهای فاسد شدنی را در دمای اتاق ذوب نکنید.
اگر غذاهای فاسد شدنی برای مدت طولانی در دمای اتاق باقی بمانند، باکتری ها ممکن است رشد کنند و سموم مقاوم در برابر حرارت تولید کنند که می تواند باعث بیماری های ناشی از غذا شود.
پخت و پز ممکن است نتواند این سموم را از بین ببرد.
بهتر است از قبل برای آب شدن آهسته و ایمن در یخچال برنامه ریزی کنید.
اقلام کوچک ممکن است در طول شب در یخچال ذوب شوند، حداکثر 5 پوند غذا باید در 24 ساعت ذوب شود.
اگر بسته ذوب ممکن است نشت کند، ممکن است بخواهید آن را در بشقاب یا تابه ذوب کنید.
اگر غذا در مایکروویو ذوب شد، بلافاصله گرم کردن آن را تمام کنید.
برخلاف مواد غذایی که در یخچال ذوب می شوند، غذاهای ذوب شده در مایکروویو به دمایی می رسند که رشد باکتری ها را تشویق می کند.
فوراً بپزید تا هر گونه باکتری که ممکن است ایجاد شده باشد را از بین ببرید و از رشد بیشتر باکتری جلوگیری کنید.
ممکن است غذا از کیسه فریزر به ظرف ایمن مایکروویو برای ذوب در مایکروویو منتقل شود.
اگر سازنده کیسه فریزر گفت که ذوب کردن غذاها به طور مستقیم در کیسه فریزر اشکالی ندارد، دستورالعمل های سازنده را برای مواردی مانند هواگیری، تنظیمات حرارتی توصیه شده، انواع غذاهای مناسب برای ذوب در مایکروویو و غیره دنبال کنید.
برای آن کیف خاص همچنین دستورالعمل های سازنده مایکروویو خود را دنبال کنید.