راه های مصرف انگور بی شمار است.
بی دلیل نیست که انگور به عنوان ملکه میوه ها شناخته می شود، از استفاده در دسرها، ماکتل ها و کوکتل ها و سالادها گرفته تا مواد اولیه در تهیه شراب و کشمش. انگور که در گروه توت ها طبقه بندی می شود، انواع و رنگ های مختلفی دارد – سبز، قرمز، آبی، بنفش و قرمز تیره. اگر بدانید سالانه حدود 72 میلیون تن انواع انگور در سراسر جهان کشت می شود تعجب خواهید کرد.
شیره انگور ماژ دارای طعم فوق العاده ای می باشد.
در حالی که بخش عمده ای از تولید انگور در جهان توسط صنعت شراب سازی استفاده می شود، مابقی آن به عنوان میوه مصرف می شود و بخش کوچکی نیز در تهیه میوه های خشک از آنها استفاده می شود.
گفته می شود که انگور برای اولین بار به صورت محلی در خاورمیانه توسعه یافت. در نهایت، کشورهای مختلف نیز شروع به توسعه آن و استفاده از آن در فرآیند تولید شراب کردند.
به آرامی و به تدریج، کشورهای دیگر نیز به کشت آن و استفاده از آن در فرآیند شراب سازی جدا از استفاده برای مصارف دیگر پرداختند.
قابل حمل بودن، بافت، طعم و دسته بندی انگورها آنها را به میوه انگشتی معروف در سراسر جهان تبدیل کرده است.
مزایای پزشکی بالقوه مصرف انگور بسیار زیاد است. طبق مطالعات انجام شده، انگور از سرطان، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و یبوست جلوگیری می کند.