سس چدار یکی از معروف ترین سس های پنیری است که بر اساس محبوب ترین پنیر پرتقال در جهان ساخته شده است، معمولا در انگلستان و ایالات متحده آمریکا برای نان تست، ساندویچ و ساندویچ یا برای رنده کردن غذاهای پخته مانند پنیر معروف ماکارونی استفاده می شود.
خوب است بدانید که سس دیپ چدار به قدری دوست داشتنی است که حتی به عنوان دیپ پنیر برای سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده می شود.
علاوه بر سس چدار، سس های پنیر دیگری نیز وجود دارد، به عنوان مثال: سس چهار پنیر، سس سالاد سزار، سس پارمزان، سس پکورینو و بسیاری دیگر.
طرز تهیه سس دیپ چدار دستور غذا ساده است: فقط پنیر امانتال، پنیر فونتینا و پنیر پارمزان را با شیر و کره آب کنید.
در پایان پخت، با یک لیوان کوچک براندی، جوز هندی، نمک و فلفل مزه دار کنید.
در صورت تمایل می توان زردچوبه یا زعفران را اضافه کرد تا رنگ زرد تندتری به دست آید.
سس پنیر برای گوشت نیز بسیار محبوب است، به عنوان مثال برای خوشمزه تر کردن یک همبرگر آبدار ، در واقع در این مورد ما در مورد چیزبرگر آمریکایی یا بال مرغ با سس پنیر صحبت می کنیم.
اما ترکیبات بسیار خوبی با سبزیجات نیز وجود دارد، به عنوان مثال مارچوبه با سس پنیر و تخم مرغ آب پز یا رول کلم پر شده با سس پنیر واقعا خوشمزه است.
و هنگامی که بسته به دست شما می رسد، از انتخاب دستور العمل های سس پنیر برای امتحان کردن خراب خواهید شد.
ما خیلی ها را به شما توصیه کرده ایم، تصمیم نهایی با شماست!
سس دیپ پنیر یک لذت واقعی است و ترکیبات آن از پیش غذا گرفته تا غذای اول و غذای دوم را شامل می شود.
سس چدار را به زندگی خود اضافه کنید، سس خوشمزه ای که با بسیاری از دستور العمل ها به خوبی ست می شود!