ارزش غذایی عسل محصول معجزه گر که خاصیت آنتی اکسیدانی کاملی را نشان می دهد، بالا بوده و این جنبه جایگاه مهمی در بین خواص عسل دارد.
100 گرم عسل 304 کالری دارد.
ارزش پروتئین یک قاشق چایخوری عسل صادراتی ایران نیز بالاتر از حد متوسط است.
وقتی به ارزش غذایی عسل نگاه می کنیم، قابل توجه است که میزان کربوهیدرات بالا است.
در 100 گرم عسل 82 گرم کربوهیدرات وجود دارد.
همچنین حاوی 0.3 گرم پروتئین، 6 میلی گرم کلسیم، 2 میلی گرم منیزیم، 4 میلی گرم سدیم و 52 میلی گرم پتاسیم است.
علاوه بر این، 0.5 میلی گرم ویتامین C در 100 گرم وجود دارد.
این به رشد و انرژی بدن کسانی که عسل مصرف می کنند کمک می کند.
وقتی مواد تشکیل دهنده عسل را در نظر می گیریم، اولین ماده ای که به ذهن می رسد عصاره های قندی است که شیرینی می بخشد.
عصاره های مورد بحث همچنین حاوی سطوح بالای قند انگور با غلظت بالایی از قند میوه هستند.
همچنین حاوی مقدار کمی ساکارز است.
یکی دیگر از اجزای مهم عسل آب است.
7 درصد دیگر اگرچه نسبت کمی به نظر می رسد اما از نظر کیفیت عسل مهم است.
این بخش حاوی پروتئین، گرده، آهن و سایر اجزای شیمیایی است.
عسل گل در نتیجه ترکیب عصارههایی که از گلها جمعآوری میکنند و ترشحات بدن خود زنبورهای عسل به وجود میآیند.
می توان عطر گل ها را در عطر عسل حس کرد.
از طرف دیگر عسل ترشحی توسط زنبورهایی که ترشحات حشرات درختان جنگل را جمع آوری می کنند تولید می شود.
عسل ترشحی حاوی سطوح بالایی از قند و پروتئین است.
عسل که منبع کاملی از فراوانی است، انواع مختلفی در سرتاسر دنیا دارد.
وقتی خواص عسل در نظر گرفته می شود، با توجه به انواع آن جنبه های مختلفی دیده می شود.
برخی از انواع اصلی به دلیل در دسترس بودن و محبوبیت آسان خود متمایز هستند.
یکی از آنها، عسل کاج ، با به دست آمدن از درختان تفاوت ایجاد می کند و در مناطق مدیترانه و اژه رایج است.
به سوال بهترین نوع عسل معمولا به شکل عسل انزر پاسخ داده می شود.
عسل که از گرده گل های منطقه ریزه تولید می شود، با طعمی که دارد جلب توجه می کند و بسیاری از بیماری ها را درمان می کند.